Skip to main content

TuRetek tekee monipuoliset sähköasennukset Kempeleessä ja Oulun seudulla. Edustan lukuisia ilmalämpöpumppujen huippumerkkejä, kuten Toshiba, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy ja Panasonic. Myyn ja asennan ilmalämpöpumput käyttökuntoisiksi yksityistalouksille, mutta tarpeen tullen myös pienten yritysten tarpeisiin. Tarjoan myös huollot ilmalämpöpumpuille. Jos kiinnostuit palveluistani, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähköasennus Kempeleessä ja Oulun seudulla

TuRetek tekee sähköasennustyöt Kempeleessä ja Oulun seudulla. Teen monipuolisesti erilaiset sähkösuunnittelut, urakoinnit ja asennukset sekä muut sähkötyöt yksityistalouksille.

Myös ilmalämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto ovat erikoisalaani ja tämän lisäksi teen myös erilaisia kylmälaitteiden asennuksia ja huoltoja. Toimin pitkän, lähes 40 vuoden, kokemuksen tuomalla ammattitaidolla – aina asiakasta hyvin palvellen. Kun siis etsit osaavaa sähköasentajaa Oulun seudulla, ota yhteyttä!

Ilmalämpöpumput lyhyesti

Ilmalämpöpumppu on erinomainen valinta kotiin kuin kotiin. Ilmalämpöpumppu palvelee asujia ympäri vuoden: kesällä se viilentää ilmaa ja talvella se toimii lämmityksen apuna kovillakin pakkasilla. 

Lämpötilan säätelyn lisäksi ilmalämpöpumppu puhdistaa sisäilmaa. Energiankulutus nykyisillä ilmalämpöpumpuilla on kohtuullista, minkä ansiosta ilmalämpöpumpun asentaminen kotiisi on sekä taloudellinen että ympäristöystävällinen ratkaisu. 

Muistathan, että minulta saat asennusten lisäksi myös huollot! Siten voit asiakkaanani nauttia huoletta ilmalämpöpumpun monipuolisista hyödyistä pitkän aikaa.

Tilaa taloudellisesti kannattava ja ympäristölle ystävällinen ilmalämpöpumppu kokeneelta sähköasentajalta Kempeleestä!